Post by emumpoarinec on Mar 6, 2022 13:36:37 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ a csalások növelik a primogemeket ▞▞▞
▞▞▞ CarX Drift Racing 2 2022 version ▞▞▞
Szeretem a fizikát és az autó mechanizmusát. Ám a túlárazott autók engedély nélküli autómárkákkal való elhelyezése valóban túlszárnyalta a logikát. Úgy értem, megértem, hogy a fejlesztőnek pénzre van szüksége ahhoz, hogy minden frissítést megfejtsen. De ez nem jelenti azt, hogy nekünk, f2p-játékosoknak mohónak kell lenned. Minden autókozmetikumot és opcionális abroncsot meg kell vásárolni, de nagyon kevés pénzünk van elkölteni minden egyes versenyen. Ez tényleg nagyon szomorú. De mit tehetek azon kívül, hogy elfogadom a tényt, hogy túl szegény vagyok.
A kezelőszervek borzalmasak, a játék pedig szemét
Nekem tetszik. Csak nm mindig kapsz sok penzt. De en adok4 csillagot. Jatszigyatokti is.
Hillqdék semmi fizika semmi élvezhetőség Kösz nekem ennyi elég
Ez a legrosszabb sodródó játék, amivel játszottam, de a probléma az volt, amikor letöltöttem, és másnap nem működött, amikor megnyitottam a játékot, leállt 93%-on, és azt mondja, hogy ellenőrizze az internetkapcsolatot, és olyan vagyok, mintha wifi-t használnék. Én is használom az adataimat, akkor szintén nem működik
Miami Rope Hero Spider Games Hry na hrdinov kfg
Nagyon szeretem a játékot, de úgy tűnik, hogy most problémái vannak az üzlettel, mert szerettem volna aranyat vásárolni, és azt írja, hogy a hiba a mi oldalunkon van. Remélem, hamarosan megjavítják, mert nagyon szeretnék autót venni
Régebben az első tetszett. ezen a verzión a játék rendkívül fizetős, mert a legjobb beállítások eléréséhez sok aranyra van szükség, és bár lehet aranyat szerezni futások során, az összeg jelentéktelen. olyan szomorú, hogy a pénz miatt tönkretették a játékot
CarX Drift Racing 2 자동차 경주 fsbf
A játék egyszerűen tökéletes. Adja hozzá az ikonikus Bmw e10 2002tii kupét. Kösz
CarX Drift Racing 2 Preteky vzc
Hát ha nem akadna ennyire a játék tökéletes lenne mint az első része örülnék ha ki bírnak javitaní a hibákat benne
A játék egy kicsit jobban néz ki, mint az 1, de tele van mikrotranzakciókkal. Nem túl jó tapasztalat. Nagyon csalódott
A telefonon elérhető LEGJOBB sodródó játék, lenyűgöző grafika, a festékekben és a bakelitben elérhető részletgazdagság őrült. Mobilon nem lehet más játékot összehasonlítani ezzel
A játék jó, de nem ad elég üzemanyagot, 10 perc, amíg 1 üzemanyagot kapsz, és csak 5-öt kapsz, az újrapróbálkozások is üzemanyagba kerülnek, ami nem lehet baj, különben jó a játék.
Feltelepítettem a játék mindkét verzióját. Az elsőnél tökéletes volt a kormány érzékenysége, a másodiknál viszont túl sok volt. Az első ver. elég könnyű volt készpénzt keresni, de a 2. ver. a játékból már kezd nehezebbé válni. De ennek ellenére még mindig remek játék mindkettő (és ezt a verziót is kezdem megszokni).
Nagyszerű játék, de jobb lenne egy szabad rom. Szerelem az ingyenes teszt meghajtó opciót
Hat nem jo ez anyira mert neha nem enged jatszani s egy fojtaba keri a friseteseket marniddegesito
Jó játék
Azért csak 3 csillag meg vettem bene egy toyota suprát 3500ft ért 1500ft ért aranyat amit meg sem kaptam de a penzt azért le vonta a számláról amugy nem rosz de a v6 v8 v10 motorokat is meg lehetne veni játékbeli pénzért az nagyon jo lene és élvezetesebbé tenné
És hirtelen nem tudok bejelentkezni a játékba
Soha nem öregszik. Dicsekedni kell azzal, hogy a való életben képes vagyok sodródni az autóval, ugyanolyan kinézettel és mindennel. Ez a játék, függetlenül attól, hogy milyen telefonom van, az életem része lesz.
A grafika nagyszerű és a kezelőszervek is nagyszerűek. A játékmenet és a bevétel az, ami végtelenül szívás. A küldetéseket rendkívül nehéz teljesíteni, és csak 5 alkalommal próbálkozol, majd várd meg, amíg megtelik a benzin. A frissítések áraihoz képest gyakorlatilag semmit sem keresel. A pontrendszer nem elég a küldetések teljesítéséhez, ezért nagyon megnehezíti azok teljesítését.
Ez a legjobb drift szimulátor az Androidon. Ezt a játékot minden autó- és drift-rajongónak ajánlom
Nagyon jó jatek
Kérem a fejlesztőt... csak egy benzintartállyal rendelkező online szobához készítsen új frissítést.. kérem🥺🥺🥺
Régen szerettem a játékot mert internet nélkül is lehet játszani de a frissítés után töröltem mert internet nélkül már nem lehet játszani remélem a következő frissítésnél ez megoldódik
Van egy játékproblémám, nem tudok belépni, és azt mondja: "Nézd meg az internetet", és csatlakozik egy internetes akcióhoz. Kérem, dolgozza ki.
fantasztikus játékmenet és grafika meg minden.....de az ember megéri nyerni a drága AF köszörülés kötelező, és még akkor is vannak olyan autók, amiket soha nem kaphatsz meg valódi pénz fizetése nélkül, és az események a LEGROSSZABBAK..... ha nem tervezed eseménypontok vásárlását vagy bármi más szerencsét a fejlődéshez, és jobb, ha megkapod a játékbérletet, vagy el kell búcsúznod néhány beteg autótól és persze rengeteg egyéb nyereménytől.... rengeteget szórakozhatsz anélkül, hogy fizet, de ez egy húzós .... sok
Ez a játék mindent megtesz, jó grafika, lebilincselő játék és sok testreszabás. De a legújabb frissítés, az 1.5 és az általa hozott rengeteg reklám után ez a játék megölte. Azt írja ki, hogy eltávolíthatja a hirdetéseket, ha játékon belül vásárol, de ez nem végleges. A hirdetések bizonyos idő után visszatérnek, függetlenül attól, hogy mit vásárol, ahogy azt a fejlesztők mondták. Tehát, ha rendben van egy csali, és váltsa ezt a játékot, nagyszerű lehet az Ön számára. Ellenkező esetben támogassa a játékaikkal foglalkozó fejlesztőket.
Az egyik legrosszabb sodródó játék, amit valaha játszottam, az elején szórakoztató volt, de folyamatosan minden egyes falon elakadtam, miközben követtem az utat.
Ez a játék kiváló grafikával és fizikával rendelkezik egy sodródó játékhoz. Nagy rajongója voltam az első játékuknak, de ez a funkció óriási csalódás. Semminek sincs értelme, minden kihívás egyiptomi nyelven van! Mindig nem világos, hogy valójában mit kell tenned. A játék nehézsége is hülyeség, túl nehéz, és folyamatosan fizetni kell az üzemanyag-feltöltésért és a gumiabroncsokért. Inkább fizetek 30 dollárt, hogy megvegyem a játékot teljes hozzáféréssel, majd üzemanyagot kell vennem? Mint az üzemanyag? Viccelsz. Ez egy nagyszerű játék, de egyben hülye is.
Nem müködik
Ez a játék rendkívül szórakoztató, jó a testreszabása, jó a folyamata, kicsit hiányzik a sztori, van good.maps, de a korlátozott ideig tartó versenystílus módok megölnek, sok órát töltöttem a "Flash" autó megszerzésével és én Abba kellett hagynia a versenyt, és pénzt takaríthat meg a frissítésre, ennek így kell lennie, de nevetségesen sok időt kell töltenie ugyanazzal a versenyzéssel újra és újra, miközben képesnek kell lennie arra, hogy frissítse az autót a játék kreditben.
Tudod, miért nem készíted el ugyanazt a játékot ebből az alkalmazásból xbox one-ra, xbox x-re, ps4-re, ps5-re, pc-re, és megoszthatunk fiókokat az alkalmazásból a rendszerbe, ahelyett, hogy újrakezdenél a carx drift racing 2-vel, mert a carx drift racing azokon a rendszereken, amelyeket nem tudunk összekapcsolni, vannak fiókok, élvezem a játékot 5 csillagos Csak egy kontrollerrel szeretnék játszani a rendszeren keresztül, mint a telefonomon, lemeríti a telefonom akkumulátorát Gondolom, szükségünk van egy carx drift racing 2-re a rendszereken ez az ötletem, ami működhetne, ez minden fillért megér 😀
Szeretem a játékot, van néhány dolog, ami megviseli az idegeimet, például a speciális drift autókat csak valódi fontért lehet megvásárolni, amikor sok időt töltve egy játékban meg kell nyerni őket, és a különleges események ideje 2-re csökkent. -3 nap, ez nagyon bosszantó... és az események speciális bérlete 3 £/$-ba kerül, ha minden nap versenyzéssel és játékkal kell megnyerned, és mit gondolsz erről az eseményről a hülye, amikor megpróbálsz belépni. azt írja ki, hogy jelenleg nincs szoba? Ki találja ki ezt a hülye ötletet, rontsd el a játékot, javítsd ki
Mindig lefagy.. Huawei mate 20 pro
Nagyon jó játék, rengeteget játszottam már vele!
Ez egy jó játék, csak jobb grafika kell
Adja hozzá az első és összkerékhajtást. A játék nagyon jó, jó lenne hallani a zenénket játék közben, körülbelül 15 percig működik, aztán a zene leáll, úgyhogy javítsd ki.
Remélem ezt látod....... a játék nagyszerű 😃 de olyan sokáig vártam, hogy telepítsem, mert azt hittem, hogy a játék offline módban van, amikor betöltöttem a képernyőt és kikapcsoltam a wifit vagy az adatokat "ellenőrizd az internetkapcsolatodat", és nagyon utáltam, hogy plsss add offline módot kérek
CarX Drift Racing 2 賽車遊戲 qbdv
lisiels
Legalább megjavítanád az elromlott játékodat, kérlek? Mostanában a többjátékos játék közben a játék folyamatosan azt mondja, hogy van egy új frissítés a Play Áruházban, de úgy tűnik, nincs. Jó lenne, de a játék még mindig úgy számol, ahogy indultam a versenyen, míg én nem, és pontokat veszítek a divízióban, nem beszélve arról, hogy az üzemanyagot is "emészti"...
irreális epikus keménypontrendszer, magas árú autók, de csak az ingyenes autók vezethetők és hasznosak
Kicsit nehéz benne fejlődni l, de jó.
Nagyon szórakoztató, és könnyen megtanulható, de nehéz elsajátítani. Valósághűnek tűnik, mégis nagyon játszható, ellentétben a szó szoros értelmében a Play Áruházban található összes többi sodródó játékkal. Ez a legjobb az biztos. Ezzel együtt tényleg úgy gondolom, hogy könnyebbnek kell lennie a játékban ezüstérmet szerezni, miután a legutóbbi frissítés megháromszorozta az autóárakat. Mindenképpen meg kell duplázni az üzemanyag-kapacitást minden felhasználó számára, és megháromszorozni a prémium felhasználók számára, mert a kampányban való előrehaladáshoz SOKAT kell frissíteni, és ez túl sok időről szól!