Post by emumpoarinec on Mar 6, 2022 13:42:41 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Catchers – love to hunt ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Catchers – love to hunt IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno vse ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Catchers – love to hunt 2022 version ▞▞▞
res mi je všeč ta igra, tako kul je poškodovati zombije, toda ta igra ima 82 misij in 83 izdelkov zombijevega soka in vsak del igre mi je res všeč in obstaja toliko različnih vrst barvnih zombijev in nivojev, tako da je res zanimiva igra in komaj čakam na prihajajoče misije...... 💐
Nekoč je bila odlična igra, idk koliko ur sem porabil za igranje, vendar sem prišel do končne faze in odklenil vse. Pa že nekaj let. Preneseno zdaj in dobesedno nič o tem se ni spremenilo, razen oglasov in veliko in veliko jih. Tako, da še naprej uničujete svojo aplikacijo! Namesto da bi se malo bolj trudili za razvoj več zanj, preprosto dovolite drugim ljudem, da ga izkoriščajo, da lahko ustvarite dobiček. Ne bo več dolgo in vse bo zaman.
Igra je lepa, vendar ne toliko. ravni so malo težke, vendar je v redu. edina stvar, ki je slaba, je, da potrebuje veliko časa, da najdeš zombije, prosim, zmanjšaj jo in tudi nagrado drona Hvala😊
Dobra vizualizacija in dostojno napredovanje, vendar igra vedno bolj poskuša postati bolj in bolj dremež, tako da podaljšuje hlajenje, edini način za napredek je povezan s porabo denarja, ki ga zaslužite v drugih izzivih, prihranek se ne zdi koristen in je tudi samo dolgočasen. Kontrole so prav tako funkcionalne in opravljajo svoje delo, vendar so v primerjavi z igralnimi palicami zelo nenavadna izbira.
Ta igra mi je zelo všeč, da lahko ujamete zombije s harpunami, zato jo ocenjujem s 5 zvezdicami
Snake.io ...
Naložite Zombie Catchers – love to hunt APK 1.30.21 Android za ...
Ta gane mi je vzbudil nostalgične spomine, včasih sem ga igral na očetovem telefonu. Igral ga bom še enkrat zaradi starih spominov
Po zadnji posodobitvi se zdaj, ko odprem igro, samodejno zapre.
Ful kul je!!
No, moram reči, da je to smešna igra. Ampak vsaj v mojem primeru je pokvarjen. Igra se ponastavi na določeno točko Vsakič, ko odprem igro, enaka količina plutonija in raven (46). Ne morem naprej!!! 20-krat sem šel na raven 48, vendar se vedno znova ponastavi. Tudi pred tem hroščem sem že dosegel stopnjo 50, imam na inventarju zombije, ki jih ne morem uporabljati, ker nimam strojev, ki sem jih že kupil. Popravi to in daj mi odškodnino, daj no. 20-kratna izravnava?
Worms Zone .io - Hungry Snake APK 3.0.1-c App Prenesi za ...
Nebulous.io Märulimängud ugju
Zombie Catchers – love to hunt ஆக்ஷன் dpa
Sama igra je zelo dobra. Mislim, koliko iger stisne zombije v sok? Vendar sem nizka raven, tako da mi druge stvari morda ne bodo jasne. Problem, ki ga imam pri tem, je, da na plažnih nivojih tako pogosto odpadejo. prosim, popravite to, ker po mojem mnenju ni pošteno, da samo zato, ker ima zombi slabe sposobnosti parkourja, jih izgubite. razen tega je vse popolno.
jaz ljubim to igro! končno igra, za katero nimam občutka, da jo bom izbrisal, vendar spet, da bom lahko lovil zombije samo vsakih 8 minut, se mi ne zdi pošteno, ko začnem igrati njeno, ker poskušam ubiti čas in to vam omogoča samo, da Igrajte približno 2 minuti naenkrat, razen če porabite vse svoje kovance, česar ne želim storiti. dal bi ji 5 zvezdic, če ne bi bilo tega, njena luštna lil igra.
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator apk - veapps
Ah, leta 2017 oglasi samo spijo. ZDAJ V LETU 2021 KAJ SE ZGODILO, ZAKAJ JE TA OGLASA POSTALA ZONBIJSKA APOKALIPSA AHHH!! Zaradi trdega dela ga cenim, zato dajem 2 zvezdici
Moj gumb za skok komaj deluje, bila je dobra igra, vendar preveč zaostaja
Zakaj so samo noge, zakaj ne tudi meter
Igra je super. Težava je v tem, da 30 sekund igranja zahteva interakcijo z vsaj 3 minutami oglasov. Oglasi v večini primerov trajajo dlje kot igranje kroga. Oglasi zahtevajo, da oglas zaprete večkrat, velikokrat, ne glede na to, kaj počnete, boste preusmerjeni v trgovino Google Play. V mnogih od teh primerov se bodo aplikacije začele samodejno prenašati in to morate ustaviti. Nobena igra ni vredna tega. Razumem, da potrebujem oglase, ampak to je peklensko.
Top nič drugega kot vrh
Descargar LPP vozni red 1.5.3 APK | Juegos y aplicaciones de ...
Tako dobro
Veliko sem igral to igro in dosegel veliko nivojev, potem pa sem za nekaj časa nehal igrati in potem sem odprl igro, vse stvari so bile izbrisane, zdaj sem moral igrati od začetka. Edina stvar, ki ni bila izbrisana, je bila oprema, zombiji in droni. Prosim, poskusite to čim prej popraviti.
Bery kul
Osebno je bilo v redu, imam nekaj težav, mislim, da so droni predragi in se malo pokvari, ampak to je morda samo moj telefon
Ta igra je tako dobra... Ampak ni narejena za zabavo... Narejena je samo za reklamo.. -5 zvezdic za to igro.
Kar dobro
Čudovito, razen morda dronov, ki stanejo na stotine plutonija, zaradi česar jih je težko kupiti, je to odlična igra, ponudbe pa pomagajo pri hitrejšem pridobivanju plutonija, zato mi je všeč
To je dobra igra, a želim si, da ko zombiji pritečejo v Bush, gredo na drugo stran.
Smešna in luštna.
Zelo dobra igra
To igro imam zelo rad. Ta igra je zelo zabavna, poleg tega pa je brez povezave. To je najboljša igra, kar sem jih kdaj igral. ..... Saira
Zombie Catchers – love to hunt ஆக்ஷன் dpa
Zlo dobra igra
App Tomb of the Mask je Akcijske igre Android iz Playgendary Limited Android Developer. ... Prenos Zombie Catchers – love to hunt APK za Android
Ta izdelek je bil leta 2016 dober in sem mu dal poštenih 5 zvezdic. Toda zaradi pomanjkanja vsebine in brez posodobitev je zanimanje za igro naravno zamrlo. Ponovno sem obiskal leta 2021, da sem prišel do zelo žalostne slike. Njegovo pestijo vsiljeni oglasi, slab sistem e-trgovine. In zadnja kap, ki je prelila čašo, je bila, da sem poskušal narediti anketo in porabil 10 minut svojega časa, da bi pridobil 29 igralnih valut, da bi dokončal vse potrebne korake in dobil sporočilo "Na žalost ne boste prejeli nobenega nadomestila za svoj čas". Razočaran.
Boljše povišice plz
Ima zelo hudo napako! Pred približno 2 tednoma je prišlo do napake, naslednji dan sem imel prijavljene 4 drone in še vedno sem bil na nivoju 60, imel sem 0 dronov, vsi moji sokovi so bili še vedno tam, še vedno imam vse moje orožje. Tako da se zdaj borim s tremi, ker sem imel prvi brezplačni dron, potem sem moral kupiti še 2. Grr sem zdaj na stopnji 66 in imam še vedno samo 3 drone, vendar počasi gradim plutonij. Spet se je zmotilo in vse moje trdo delo je izginilo, ves ta čas sem lovil zombije. začenja sovražiti to.
Zelo odlična igra, ne razumite me narobe, ampak kupite čas, ko pridete do konca, postane precej dolgočasna
Igra je bila zabavna do šefa zombija, ker ves čas, ko nimam dovolj zombijev, da bi naredil sok, vedno piše, da dobiš šefa zombija. Tudi čakalna doba je ZELO grozna in ko poskušate dobiti zombije, je zemljevid precej zgoden, tako da jih težko dobim. Nazadnje včasih celo izgubi moje stvari, ki sem jih že naredil.