Post by emumpoarinec on Mar 6, 2022 13:58:05 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Archers 2: Stickman Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Archers 2: Stickman Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови грешка новац ▞▞▞
▞▞▞ The Archers 2: Stickman Game 2022 version ▞▞▞
Наишао сам на грешку због које стрела полуди. Циљање је било збркано тако да не могу да прођем ни један ниво. Надам се да ћете то ускоро поправити јер ова игра ствара зависност и озбиљно убија време. Такође бих вам био захвалан ако додате ПвП режим
Сфере и даље кваре након кратког играња, али изгледа да престају када их обоје опремите у исто време.
Игра није лоша, али је количина реклама мало велика (осећам као да свака игра или свака друга има рекламу). Непријатељски копљаници су одвратни - копље до прста има потпуно исти ефекат као и копље у лице. Не би било тако лоше да имамо исти ефекат као непријатељска копља, али немамо. Акемен на лвл 62 су ПОТПУНО сломљени. Чаробне ватрене лопте би требало да буду ређе/могу да буду блокиране/одбијене лучним појачањима.Оружје и ефекти треба да имају опис, осим ако је све само за чисту козметику.
Заглави се током играња или се телефон аутоматски искључи, што је тако велики проблем
Извините на рецензији са једном звездицом, нисам знао за подешавање помоћи за циљ. Једини разлог за четири звездице, а не пет је зато што постоје стотине оваквих игара
Баги и превише огласа. Кад год почнем да играм Ендлесс или Цампаигн мод, не могу да испалим стреле неколико секунди, дозвољавајући непријатељима да ме гађају.
The Archers 2: Stickman Game آرکید fcx
Cube Rush Adventure 街機 uof
Гаме Арцхерс ио онлајн
Желимо Нову Арену... Није глупо исправљање грешака. Додајте мало новог оружја и вештина, молим вас
Поправите све игра бц човече понекад је намештена као на лвл 130 не можете да је победите бц када вас мали гоблини дођу до вас ... Не можете више да их убијете, па сте урадили за.. и дилиматор неће умрети или било шта друго.. то је незаустављиво
Свиђа вам се игра, плаћена за уклањање огласа. Још увек има огласа. Миффед. Поправи ово. Није лепо бити плаћен да бисте их скинули, а ипак погодити купца рекламама од 30 секунди пре играња игре. Поправи ово.
Чињеница је да сам након уласка у игру са својим налогом за игру пронашао дефинитивно нову игру (са рекламама). Неколико дана након тога, покушао сам да добијем повраћај средстава на страници Плаи продавнице и Гоогле ми је послао имејл да је повраћај одмах ван смерница (аутоматски). Тако невероватан Гоогле ме је натерао да напишем разлоге док је већ знао да је повраћај новца незаконит. То је то.
То је забаван убица времена, али сматрам да је помало досадно када ме непријатељи бацачи копља могу погодити тако што ће ме погодити у ногу, али ја не могу да им урадим исто са копљем средњег нивоа
The Archers 2: Stickman Game Arkadspel qrjw
Играње је добро и помоћи ће вам да губите време у комадима. Нивои постају све изазовнији како напредујете и имате боље оружје и опрему. Купио сам новчиће од 20.000 на распродаји за 10 долара, а затим купио сандуке од 2.000 долара у којима су били предмети. Ово ми је заиста помогло да прођем нивое. Затим сам направио неке предмете да заиста помогну. Уреди: побеђивање шефова док напредујем кроз светове Слажем се са случајним случајем ретког или епског предмета. Побеђивање светских шефова требало би да гарантује једно или друго имхо
Да бог да црко онај ко направи ову игрицу
Opis: Djelitelj Strelac 2 je veliko vodstvo i snimanja Igre. Description: Stickman Archer 2 is a wonderful pointing and shooting game.
Пре свега додавање хаха у непријатеље и режим приче је једноставно непристојан и мрзим га треба ли само да се надам да ће ко год да је мислио да је то гори у паклу и већина непријатеља ме је само три пута заредом ударила главом
Ова игра ми је до сада била омиљена игра у покрету. Ова игра је била толико узбудљива и фрустрирајућа за играње да сматрам да је савршена комбинација. Иначе тренутно имам 1461 убиство у континуираном режиму, преко 160 000 укупних убистава и три звездице за тачност на сваком нивоу ове игре. Обично играм игру око месец дана па избришем из досаде. Ова игра се никада не брише! Хвала тиму који одржава ову игру.
То је добра игра што се тиче механике и вредности забаве, али међупросторни огласи су ужасни! Узимајући у обзир да постоје и микро трансакције и добровољне рекламе за бонусе, плус временска ограничења (која се могу поништити микро трансакцијама), то је као савршен пример олоших мобилних игрица типа Ф2П/П2В.
Игра је ватра🔥 сјајан убица времена ...некада сам волео игру, а сада се променила јер су моји рудници правили златне каменчиће и драгуље чак и ако нисам био повезан на интернет....сада морам да мој и скупљај моје дневне награде док сам на мрежи ...постаје досадно јер немам интернет везу све време
Сјајна игра...осим што је лик веома близу ивице што отежава циљање и требало би да можете да мењате страну да бисте могли да користите било коју руку. Поправите. Иначе волим игру.
Купио сам новчиће пре годину дана и добио сам све лукове укључујући и лук из сенке који је захтевао да убијеш 200 без смрти. Што сам и урадио. Сада се ажурирало, узело све лукове и ствари које сам откључао. Имајте на уму да сам играо све време. Прошао сам и желим све ствари које сам откључао.
Игрица је Ок.Препуна је реклама што је Велика замерка
Choose your bowman and destroy the enemy stickman archers in this bow hunting game. Sharpen your archery target and shooting skills and
Тако да бих волео да нема толико реклама, свиђа ми се неки ту и тамо, али после отприлике два нивоа постоји реклама поред тога што је игра савршена, хвала на вашем времену
Платите за игру, да бисте играли сваки ниво морате користити воће у горњем десном углу екрана. Сваки ниво троши 50 док почиње са око 1000.
Тоне забаве. Лако се игра и не приморава вас да платите да бисте прешли на виши ниво
The Archers 2: Stickman Game ארקייד pcbb
Одлична игра, али има неких проблема. Једном када срушите непријатељску кацигу, обично ће пасти и изгубити се, али повремено ће се једноставно заглавити и наставити да блокира ваше нападе, јер је неуништив. Постоје и повремени проблеми са хитбоксом где ће ваши напади једноставно проћи кроз непријатеље без утицаја на њих, непријатељи пуцају кроз своје савезнике, а понекад и кроз ваш енергетски штит. ЕДИТ: Хвала на одговору! Даћу 5 звездица када проблеми буду решени, још једном одлична игра!
Гамр је добар
Здраво, ја сам играч ове игре и имам проблем са овом игром. Ахм, да знаш непријатеље. Хтео сам да оценим ово са 5 звездица, али непријатељ има превише прецизности и у бесконачном и у оном другом *идк његово име* па вас молим да поправите, преклињем вас!!
Ееееееееееекккккккккккссссссссссттттттттттррррррррррааасссса!!!!!!
одлицна је игрица
Грчеви палца. Учините контролу држања и циља лакшом за употребу. Не вуци назад у ватру. Веома непријатно
Ова игра узима забаван вешт концепт и уништава га неправедном п2в механиком. Одмах са капије можете купити "комплет" који вам даје циљ. Скоро сви пројектили вас убију једним ударцем осим ако не купите п2в оклоп. Непријатељски чаробњаци имају инстакилл ауто-циљане пројектиле које не можете блокирати. Арцхер је најгора класа и уопште не може да победи касније нивое, срећно ако сте купили опрему. Ставке су у каснијим фазама сулудо прескупе и не постоји поуздан начин за млевење. Само хакирајте ан1 цом.
Некада је била добра игра док нису направљене најновије промене. Стрелице у сенци више ништа не раде. Некада ми је била омиљена игра на чекању. Брисање.
射手2:スティックマンゲーム、2人または1人用 アーケード pio
Забавно, али треба поправити прецизност... За мађионичаре који нестане на пример, обично чекам да нападну и убијем их и бацим стрелу на ватрену куглу, али тај хитац изгледа да недостаје стрела, требало би не бити или како можете добити 3 звездице за неки од нивоа са овим мађионичарима? Једина лоша повратна информација коју имам, остало је јако добро.
Erotske price sex sa mamom
Најбоља игра коју сам сваки играо преузми је сада.
Не
одлична ствар нема много реклама и играм ово дуго 5 звездица
Two Dots by Al Apps - Najnovija Verzija Za Android - ApkGK ...
Ја лично волим!!! није најгоре са рекламама и заиста је забавно!!!
Заиста волим игру и некада сам је играо све време на свом претходном телефону, тако да мрзим да јој дам 1 звездицу, али сада ниједна од БИВ игара (Викинг, Арцхерс, итд.) не чува никаква достигнућа, зараде или куповине и морате почети испочетка сваки пут када изађете. Надам се да ће се овај проблем ускоро решити.
Екстра ја ћу снимити ову игру за ит
Ради без интернета, што је велики плус, много је бржи ако гледате додатке
Купио сам пакет и није уклонио огласе. Запазите да је то као програмер огромна црвена заставица.
Преузимање jobs.lu Search jobs in Luxembourg on our job app ...