Post by emumpoarinec on Mar 6, 2022 14:10:11 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ 5e Bestiary ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 5e Bestiary IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ padidinti pinigų įsilaužimą ▞▞▞
▞▞▞ 5e Bestiary 2022 version ▞▞▞
Suprantu, kad reikia finansinės paramos, reklama yra geras būdas ją gauti. Gal tik keliais mažiau?
Nuostabi programa požemių meistrui
Tikrai naudinga programa, vienas pasiūlymas būtų pridėti funkciją, kurioje galėtumėte filtruoti pagal CR įvertinimą, kad galėtumėte peržiūrėti tai, kas rodoma. Kitaip puiki programa dming
Puiki nuoroda, kurią patogu turėti žaidžiant ar ruošiantis. Būtų 5 žvaigždutės, jei būtų palaikomas horizontalus vaizdas / ekrano pasukimas, kad būtų lengviau naudoti planšetiniuose kompiuteriuose.
10/10, rekomenduoju. Yra visa informacija iš knygų IR ji nemokama
Fenomenalu! Tiesiog norėčiau pridėti geresnę paieškos programą. Bet vis tiek geriausia programėlė programėlių parduotuvėje
Pasiilgau istorijos ir nuotraukų! Kodėl jūs, vaikinai, viską ištraukėte?
Vienas geriausių šaltinių DM
Taigi pati programa yra puiki, bet kartais atrodo, kad visi šaltiniai ištrinami ir aš turiu juos atsisiųsti iš naujo, o dabar atrodo, kad ji neveikia, nes ji pradeda atsisiųsti ir nepavyksta iš naujo nustatyti programą arba tiesiog pasakyti, kad atsisiuntimas nepavyko. Atsitiktinai ištrintų šaltinių problema kyla su visomis 4 programomis, o ne tik su šia
5e Bestiary Underhållning dri
Jau daugelį metų naudoju šią programą, kad galėčiau valdyti ir planuoti monstrus savo seansams ir skrydžiams!
Paleidimas trunka šiek tiek laiko, net jei neatsisiunčiami jokie šaltiniai. Redaguoti: Pašalinau ir iš naujo įdiegiau programą, bet tai nepadėjo ir dabar negaliu atsisiųsti paskutinių 3 oficialių šaltinių turinio dalių, todėl programa sugenda ir priverstinai sustabdoma. Antras redagavimas: vis dar strigsta bandant atsisiųsti šaltinio paketus.
Patogus tik tada, jei esate pasiruošęs tiksliai žinoti, ko norite. Jokių rūšiavimo ar paieškos parinkčių, kurios iš tikrųjų padeda. C-
Ši programa yra nuostabi su visomis būtybėmis. Jis netgi turi atskirus NPC su pavadinimu, kurie iš tikrųjų rodomi D&D. Mano patirtis rodo, kad ne visos programos turi šiuos NPC. Vienas dalykas, kurio, sakyčiau, pasiilgau, yra istorija. Tikrai galėčiau juo pasinaudoti, nes tai buvo kažkas unikalaus, ko nemačiau jokiose kitose programose. Jaučiasi tuščia be istorijos.Bandžiau atsisiųsti viską, bet vis dar nėra jokios žinios. Grąžinkite jį atgal, nes aš labai mėgstu jį skaityti, suteikia man ką veikti.
Puiki programėlė. Man patinka turėti visą informaciją po ranka, suvaidinti būtybes, kurias noriu naudoti, ir turėti TIKSLIĄ formuluotę iš WoTC šaltinių.
Plonas, turi tik statistikos bloką, nėra nuotraukų ir nedaugelis būtybių turi istoriją. Tai būtų gerai, bet yra per daug skelbimų.
Ši programa puikiai tinka dm planavimui kelyje, tačiau manojoje šiuo metu trūksta net kai kurių PHB būtybių ir, kai bandau valdyti šaltinius, programa užstringa.
Paskutinis atnaujinimas jį nužudė. Naujausias atnaujinimas turėjo Visi padarai Dauguma turėjo istoriją Ir turėjo nuotraukas Idk, kas atsitiko
Tikrai naudinga DM
Naudinga, jei norite pamiršti vieną iš būtybių arba norite pamatyti, koks padaras yra
5e Bestiary Underholdning sdyr
Naudinga statistikai buvo tik geresnė, kol atsikratė jokios papildomos informacijos, tokios kaip pasakojimai ir minėtų būtybių nuotraukos.
Įjungus tamsųjį režimą telefone, programėlės spalvų paletė visiškai sustabdoma. Kitaip kietas. Redaguoti: jie pridėjo tamsių režimų spalvų <3
Tiesiog puiki programėlė.
Patiko senoji versija, jie grįžo su lengviau skaitomu tekstu ir gražiu šaltinių valdymu. Tai geriausia programėlių serija už 5e.
Labai išsamus, bet norėčiau, kad būtų geresnis būdas filtruoti būtybes.
Atsisiuntę papildomas parinktis, tai puikus šaltinis visiems, žaidėjams ar DM
5e Bestiary Underholdning sdyr
Sutaupiau daug laiko kampanijai
Lineage2M RPG zrhw
Buvo gerai, bet kas nutiko nuotraukoms ir aprašymams? Be jų neveikia taip gerai.
Nuostabi programa, labai naudinga.Tačiau jis vis užstringa kiekvieną kartą, kai bandau atidaryti Magewright statistikos bloką, nežinau, ar kiti statistiniai blokai taip pat suaktyvina tai, bet tai erzina.
Vienintelis dalykas, kurio norėčiau paprašyti, yra filtrai, kitaip programa yra puiki
Be galo patinka turėti tiek daug informacijos, o ne greitas nuorodas, o ne vartyti knygas, kad gautumėte statistikos ir pagrindinės informacijos! „Tab s6 lite“ patirtis yra geresnė nei mano „oneplus 6t“, kuris nuolat mikčioja ir stringa.
Ši programa ir visi kiti pateikiami įrankiai puikiai tinka greitai sužinoti žaidimų metu. Tačiau ar galėčiau pasiūlyti naują programą npc? Jį galima tiesiog suskirstyti į tokias dalis kaip paprastas žmogus, sargybinis, šeimininkas. Manau, kad tai būtų puiki priemonė dms, kurie nėra daug rašę apie konkretų veikėją.
Viskas gerai. Reikia būdo, kaip surūšiuoti tokius monstrus kaip CR 1 uou k ow gyvenimo kokybė
Puikus visais atžvilgiais
Tvarkingas ir paprastas būdas rasti naujų monstrų, kuriuos mesti į savo žaidėjus
5e Bestiary Entertainment wwyk
Puiki atskaitos platforma. Labai ačiū, kad taip paprasta naudotis.
Ar net negavote acerrak ar visos vanilės informacijos, greitai nusileidote. Papildymas, tikitės, kad šios programos naudotojai atliks jūsų darbą už jus? Kodėl mes turime gauti jūsų informaciją už jus, jūs turėjote visą „Aš“ anksčiau, tai kodėl dar kartą ją paimti ir tikėtis, kad klientai atliks jūsų darbą už jus?
5e Bestiary Развлечения uqk
Ne per daug skelbimų, joje yra visi monstrai, kurių noriu, ir dar daugiau.
Esu priblokštas, kaip tai naudinga.
Ar nais. Man patinka, kaip lengva rasti būtybių.
Programa yra gana nuostabi, daugybė būtybių ir lengvai pasiekiama. paprastas ir efektyvus
Paleidus šią programą „Android 9“, „Htc U11“ apžvalgos mygtukas užrakina mano telefoną. Kai tik pašalinsiu šią programą, peržiūros mygtukas vėl pradės veikti, leisdamas perjungti programas.
Ši programa man labai padeda vykdant D&D kampaniją.